Slow Flow jooga

Tämä Virtaava Flow jooga tunti on sinulle, jotka haluat avata kehoa, saada liikettä fyysiseen kehoon ja rauhoittaa mieltä hengityksen ja liikkeen tahtiin. Jooga alentaa tutkitusti stressiä, auttaa rentoutumaan, parantaa unta ja vahvistaa kehoa ja liikkuvuutta.

Joogaharjoituksen tavoite on edistää hermoston palautumista. Harjoitus on hidastempoinen matalan sykkeen slow flow, jossa on rauhallista virtaavaa liikettä sekä ylä- että alavartalolle, pitkä alkurentoutus, sekä pitkähkö jäähdyttely sarja ja loppurentoutus.

Kesto 60-90 min.

Hinta määräytyy osallistujamäärän ja keston mukaan.

60 min. yksityistunnin voit varata kalenterista. 

Asiakaspalautteet

Kiitos vahvasta ja selkeästä joogaohjauksestasi.
Sinusta huokuu vahva läsnäolo ja ohjauksessasi kokee, että tila saa pehmeän ja lämminhenkisen kuplan, jossa on ihmisen hyvä olla.
Tunnin jälkeen olo on juuri se, mitä kaipaa; ajatus on ollut juuri siinä, mitä on tekemässä. Ja sen jälkeen on uutta henkistä voimaa jatkaa arjessa.
Kiitos.  

Minna Riihiaho

Flow jooga

Monipuolinen, virtaava tunti, tuntui tosi hyvältä. Juuri sopivasti haastetta keholle, mutta ei liikaa. Lämmin ja pehmeä tunnelma. Tämä tunti oli minulle voimakkuudeltaan täydellinen.

Maria El Said

Flow jooga

Selkeä ohjaus, hyvä kesto sekä variaatioiden esittely. Tunti soljui hyvin eteenpäin. Tunnelma vaihteli mukavasti harjoituksen rytmin tahtiin, lempeästä ja rauhoittavasta energisoivaan. Pidin erityisesti mielikuvamatkasta, tunnin flowsta ja tunnelmasta yleisesti.

Kiitos paljon ihanasta tunnista!

Nimetön palaute

Feminine Flow