Mindcafe

Paikka pysähtymiselle

Aamukahvi. Se tunnelma kun maailma tuntuu pysähtyneen. Hetki, jolloin kaikki aistit herkistyvät. Kahvin tuoksu tuntuu huumaavalta ja ympärillä on rauha ja hiljaisuus. Nautin kahvini kuumana kerman kanssa, yleensä sängyssä.

Mieli. Se on mitä on aamuisin. Mieli heräilee unesta ja alkaa aktivoitua tuoden kaikenlaisia ajatuksia ja odotuksia päivästä ja seuraavasta viikosta. Mieli luo mielikuvia ja elämme nopeasti jo tulevaisuudessa, välillä taas menneisyydessä.

Mieli on se joka ohjaa meitä, jollemme kiinnitä siihen tietoisesti huomiota. Mitä se kertoo, mihin se ohjaa, mitä ajatuksia se tuo eteemme päivittäin. Joskus samoja ajatuksia ja ajatuskeloja joka päivä,

Näistä huomioista rakentuu Mindcafe. Paikka pysähtymiselle ja tietoiselle mielen ja kehon huomioimiselle. Aamukahvin tunnelma on se tunnelma minkä haluan välittää Mindcafen asiakkaille. Hetki itselle, rauhoittuen ja aistien ja ollen osa ympäristöä, mutta keskittyen siihen mihin voi vaikuttaa tässä hetkessä, omaan itseen.

Mindcafe on rakentunut pitkän ajan haaveen ja pohdinnan tuloksena. Mindcafen ideologia on luoda maailma, jossa on aikaa pysähtyä ja mahdollisuus ennaltaehkäistä kehon ja mielen loppuun palaminen. 


Ota yhteyttä

Mindcafe

0445046122

mindcafe.info@gmail.com

@mindcafe