Menu

Klikkaa otsikon linkkiä tutustuaksesi palveluihin tarkemmin.

Palautuminen ja itsetuntemus

Valmennuskokonaisuus tiimin jäsenille henkilökohtaisen - ja työhyvinvoinnin tukemiseen ja uupumuksen ennaltaehkäisyyn. TYHY

Ota yhteyttä

Hyvinvointia ja lepoa

Tunti on teille, jotka tarvitsette kehon ja mielen rentoutusta. Syvästi rentouttava ja sympaattista hermostoa rauhoittava rentoutustunti tiimeille. TYHY

Ota yhteyttä

Slow Flow jooga

Virtaavaa Slow Flow joogaa lempeästi kehoa kuunnellen. Jooga alentaa stressiä, auttaa rentoutumaan, parantaa unta ja vahvistaa kehoa ja liikkuvuutta. TYHY.

Ota yhteyttä

In House Coach

Yritykselle, joka haluaa aloittaa pidempiaikaisen yhteistyön henkilöstön hyvinvoinnin ja uupumuksen ennaltaehkäisyn näkökulmasta. 

Ota yhteyttä

Tilaa palvelumme

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.

Asiakkaat kertovat

Kiitos vahvasta ja selkeästä joogaohjauksestasi.
Sinusta huokuu vahva läsnäolo ja ohjauksessasi kokee, että tila saa pehmeän ja lämminhenkisen kuplan, jossa on ihmisen hyvä olla.
Tunnin jälkeen olo on juuri se, mitä kaipaa; ajatus on ollut juuri siinä, mitä on tekemässä. Ja sen jälkeen on uutta henkistä voimaa jatkaa arjessa.
Kiitos.   

Minna Riihiaho

Lempeä Flow

Olet ihminen ihmiselle ja se on sinun vahvuus. Inhimillisyys näkyy ja kuuluu sinusta. Osaat poimia pieniä asioita ja heittää pallon takaisin juuri oikeissa kohdissa. Vaikeatkin kysymykset muuttuvat kanssasi paljon helpommiksi.

Kiitos valmennuksesta ja ihana että olit osan matkaa minun matkallani.

Enni Alander

Yksilövalmennus

Valmennus oli mieletön, heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien! Minulle aukesi todella paljon uutta itsestäni, unelmat ja tavoitteet kirkastuivat ja sain luottamusta alkaa toteuttaa isoja haaveitani. Jokaisen tapaamisen jälkeen olo oli innostunut ja inspiroitunut, mutta samalla rauhallinen ja tyyni.

Tunsin olevani hieman umpikujassa elämässäni kaikkien mahdollisuuksien kanssa ja valmennuksen avulla sain kirkastettua itselleni , että mitä polkua seurata.

Henna on lämmin, aito, avoin ja hauska. Hänelle oli helppo puhua kipeistäkin asioista ja luottamus oli helppo luoda. Tapaamisista tuli lämmin olo.

Tehtävät ja visualisointi harjoitukset olivat tosi tehokkaita.

Nimetön palaute

Yksilövalmennus