Menu

Palveluni

Mindcafe on paikka pysähtymiselle, itsesi tutkimiselle ja kehoon - ja mieleen tutustumiselle.

Hektinen ja suorituskeskeinen elämä ajaa meitä hurjaa vauhtia eteenpäin ja välillä tuntuu, että ei ole mahdollisuutta pysähtyä ja herkistyä kuuntelemaan kehoa ja mieltä. Moni herää vasta silloin, kun keho ei enää toimikkaan niin kuin ennen ja mieli on alkanut oireilla.

Uupumus on voimakkaasti leviävä ja monia meitä koskettava asia. Haluan jakaa omaa osaamistani ja ymmärrystä tällä saralla.

"Mindcafen palvelut on koottu ja kehitetty vastaamaan juuri tähän tarpeeseen. Löydät yhdestä osoitteesta apua ja tukea omaan tilanteeseesi jo siinä vaiheessa kun haluat muuttaa suuntaa ennen seinään ajoa."

Kehon yksi selkeimmistä oireista on unettomuus tai unen häiriintyminen. Lääkkeettömällä unettomuusterapialla pystytään keskittymään yhden ison terveyden peruspalikan tutkimiseen ja parantamiseen. Univaje vaikuttaa meihin hyvin laajasti, joten unen korjaaminen on ensiarvoisen tärkeää.

Kuormittuneessa elämäntilanteessa ratkaisukeskeinen valmennus selkeyttää omia ajatuksia ja suuntaa ja auttaa keskittymään juuri sinulle tärkeisiin asioihin.

Kehoa ei voi tässä yhteydessä unohtaa. Erilaiset keholliset menetelmät, kehon rentoutus ja lempeä jooga auttavat laskemaan kierroksia, rauhoittaa hermostoa ja luo pohjan hyvälle unelle sekä paremmin keskittyvälle mielelle. Slow Flow jooga ei vaadi taipuvaa kehoa tai akrobaattisia kykyjä, vaan enemmänkin halua opetella rentouttamaan kehoa ja mieltä.

Mindcafen palveluista voit räätälöidä itsellesi sopivan kokonaisuuden tai voit varata konsultaatioajan, jossa voimme yhdessä miettiä tarpeitasi ja toiveitasi palveluiden suhteen. Palvelut sopivat myös työhyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Ilolla ja lempeydellä tarjoilen sinulle työkaluja ja oivalluksia matkallasi kohti hyväksyvämpää ja rennompaa elämää.

Klikkaa otsikon linkkiä tutustuaksesi palveluihin tarkemmin.

Konsultaatio

Varaa ilmainen konsultaatioaika, jossa voimme yhdessä keskustellen käydä tilanteesi läpi ja katsoa onko valmennus sinulle sopiva vaihtoehto.

30 min. konsultaatiopuhelu

Ilmainen

Itsetuntemus ja palautuminen

Ratkaisukeskeinen valmennus on sinulle, joka tarvitset keinoja palautumiseen ja haluat tutkia kaikkein tärkeintä tietolähdettä, sinua itseäsi.

4 x 1h henkilökohtaista valmennusta + kotitehtävät

yht. 356€/

89 € kerta 

Unettomuusterapia

Unettomuusterapia on Käypähoito-suosituksessa ensisijaisena hoitomuotona suositeltu hoito unettomuuden hoitoon. 

CBT-I unettomuusterapia sis. aloituskäynti 90 min, sekä 6 x 60 min terapiatapaamista etänä sisältäen kotitehtävät.

yht. 735 €

Hyvinvointia ja lepoa

Tunti on sinulle, joka tarvitset kehon ja mielen rentoutusta. Syvästi rentouttava mielikuvamatka ja rentoutustunti.

1h henkilökohtainen rentoutus 

60€

Slow Flow jooga

Virtaavaa Slow Flow joogaa lempeästi kehoa kuunnellen. Jooga alentaa stressiä, auttaa rentoutumaan, parantaa unta ja vahvistaa kehoa ja liikkuvuutta. 

60-90 min. henkilökohtainen joogaharjoitus.

Alk. 60€

Kehon ja mielen hellintää

Onko sinulla ystävä -tai työporukka ja haluatte kokoontua yhdessä hellimään kehoa ja mieltä yhden kerran tai säännöllisesti?  Onko edessä Mama Blessing seremonia tai babyshowerit, tai mahdollisesti huikeat polttarit? Räätälöidään teille sopiva kokonaisuus.

Kysy hintaa

Asiakkaat kertovat

Ihana! Empaattinen ja kuunteleva. Sovit tähän todella hyvin ja tuntuu, että olet nyt aivan oikealla alalla, Kiitos!

Jenny

Ryhmävalmennus

Valmennus oli mieletön, heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien! Minulle aukesi todella paljon uutta itsestäni, unelmat ja tavoitteet kirkastuivat ja sain luottamusta alkaa toteuttaa isoja haaveitani. Jokaisen tapaamisen jälkeen olo oli innostunut ja inspiroitunut, mutta samalla rauhallinen ja tyyni.

Tunsin olevani hieman umpikujassa elämässäni kaikkien mahdollisuuksien kanssa ja valmennuksen avulla sain kirkastettua itselleni , että mitä polkua seurata.

Henna on lämmin, aito, avoin ja hauska. Hänelle oli helppo puhua kipeistäkin asioista ja luottamus oli helppo luoda. Tapaamisista tuli lämmin olo.

Tehtävät ja visualisointi harjoitukset olivat tosi tehokkaita. 

Nimetön palaute

Yksilövalmennus

Henna on läsnäoleva ja kuunteleva valmentaja. Valmennus eteni minun tahtiini ja oli sopivan pituinen.

Valmennus kokemuksena oli miellyttävä. Helppo keskustella asioista ja Henna osasi pitää keskustelua hyvin yllä vaikka itse jäinkin johonkin asiaan jumiin. Sain uusia näkökohtia asioihin ja saattoipa jokin solmukin aueta. Todella tyytyväinen olen.

Koin valmennuksen todella hyödylliseksi matkaksi itseeni.

Nimetön palaute

Yksilövalmennus