Menu

Klikkaa otsikon linkkiä tutustuaksesi palveluihin tarkemmin.

Konsultaatio

Varaa ilmainen konsultaatioaika, jossa voimme yhdessä keskustellen käydä tilanteesi läpi ja katsoa onko valmennus sinulle sopiva vaihtoehto.

30 min. konsultaatiopuhelu

Ilmainen

Palautuminen ja itsetuntemus

Valmennus on sinulle, joka tarvitset keinoja palautumiseen ja haluat tutkia kaikkein tärkeintä tietolähdettä, sinua itseäsi.

4 x 1h henkilökohtaista valmennusta + kotitehtävät

yht. 356€/

89 € kerta 

Hyvinvointia ja lepoa

Tunti on sinulle, joka tarvitset kehon ja mielen rentoutusta. Syvästi rentouttava mielikuvamatka ja rentoutustunti.

1h henkilökohtainen rentoutus 

60€

Slow Flow jooga

Virtaavaa Slow Flow joogaa lempeästi kehoa kuunnellen. Jooga alentaa stressiä, auttaa rentoutumaan, parantaa unta ja vahvistaa kehoa ja liikkuvuutta. 

60-90 min. henkilökohtainen joogaharjoitus.

Alk. 60€

Kehon ja mielen hellintää

Onko sinulla ystävä -tai työporukka ja haluatte kokoontua yhdessä hellimään kehoa ja mieltä yhden kerran tai säännöllisesti?  Onko edessä Mama Blessing seremonia tai babyshowerit, tai mahdollisesti huikeat polttarit? Räätälöidään teille sopiva kokonaisuus.

Kysy hintaa

Asiakkaat kertovat

Ihana! Empaattinen ja kuunteleva. Sovit tähän todella hyvin ja tuntuu, että olet nyt aivan oikealla alalla, Kiitos!

Jenny

Ryhmävalmennus

Valmennus oli mieletön, heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien! Minulle aukesi todella paljon uutta itsestäni, unelmat ja tavoitteet kirkastuivat ja sain luottamusta alkaa toteuttaa isoja haaveitani. Jokaisen tapaamisen jälkeen olo oli innostunut ja inspiroitunut, mutta samalla rauhallinen ja tyyni.

Tunsin olevani hieman umpikujassa elämässäni kaikkien mahdollisuuksien kanssa ja valmennuksen avulla sain kirkastettua itselleni , että mitä polkua seurata.

Henna on lämmin, aito, avoin ja hauska. Hänelle oli helppo puhua kipeistäkin asioista ja luottamus oli helppo luoda. Tapaamisista tuli lämmin olo.

Tehtävät ja visualisointi harjoitukset olivat tosi tehokkaita. 

Nimetön palaute

Yksilövalmennus

Henna on läsnäoleva ja kuunteleva valmentaja. Valmennus eteni minun tahtiini ja oli sopivan pituinen.

Valmennus kokemuksena oli miellyttävä. Helppo keskustella asioista ja Henna osasi pitää keskustelua hyvin yllä vaikka itse jäinkin johonkin asiaan jumiin. Sain uusia näkökohtia asioihin ja saattoipa jokin solmukin aueta. Todella tyytyväinen olen.

Koin valmennuksen todella hyödylliseksi matkaksi itseeni.

Nimetön palaute

Yksilövalmennus