Henna Luhtala

Henna Luhtala

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja, Unettomuusterapeutti

Olen Henna, empaattinen ja syvällisellä tasolla ymmärtävä valmentaja. Urallani olen työskennellyt ja kouluttautunut laajasti Sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla kohdaten asiakkaita eri elämäntilanteissa. Myöhemmin kouluttauduin projektityön ammattilaiseksi ja työskentelin erilaisissa kehitysprojekteissa.

Työskentelyn vauhti ja määrä oli hurjaa ja ajoin seinään oikein voimalla. Tämän kokemuksen myötä ryhdyin miettimään miten tämä voidaan estää ja millä keinoilla uupumuksen syvästä päästä päästään nousemaan takaisin mielekkääseen työelämään.

Koko työurani olen ollut kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista, työn sujuvuudesta, johtamisesta, palautumisesta ja organisaatioiden tavasta tukea henkilöstöä erilaisissa muutostilanteissa.

Tästä kokemuksesta, sekä laajasta ammattitaidosta olen rakentanut Mindcafen palvelut ja ideologian.

Valmennukseni pohjautuu kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen, positiiviseen psykologiaan ja ratkaisukeskeisyyteen, sekä erityisesti omaan kokemukseeni. Terveydenhoitotyön tausta tuo syvällisen ymmärryksen ihmisen anatomiaan- ja fysiologiaan, sekä mielenterveyden kokonaisuuteen sekä työni tueksi terveydenhoitotyön teoriataustan. Laaja työkokemukseni tuo myös ymmärryksen erilaisten organisaatioiden toimintatavoista.

Koulutus:

CBT-I Unettomuusterapeutti, Turun AMK 12/22

Vinyasa Flow Joogaopettaja, Hima Happiness 2022

Ratkaisukeskeinen valmentaja, LCF Life Coach, Valmentamo 2021

Terveydenhoitaja YAMK, Sosiaali -ja Terveysalan kehittäminen ja johtaminen, Jyväskylän AMK 2017

Terveydenhoitaja Jyväskylän AMK 2009

Sairaanhoitaja Jyväskylän AMK 2009