Henna Luhtala

Henna Luhtala

Paremman elämän Barista

Olen Henna, iloinen, eteenpäin suuntaava ja innovatiivinen innostuja. Minua on aina kiinnostanut ihminen kokonaisuutena, kehon ja mielen yhteys sekä mielenterveyden kiemurat.

Urallani olen työskennellyt laajasti Sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla kohdaten asiakkaita eri elämäntilanteissa. Kiinnostuin johtamisesta ja opiskelin Sote-alan kehittämisestä ja johtamisesta YAMK tutkinnon, jonka jälkeen hyppäsin Sote ICT maailmaan Kehityspäällikön rooliin. Työskentelin mm. erilaisissa projekteissa sekä hankkeissa.

Koko työurani ollut kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista, työn sujuvuudesta, johtamisesta palautumisesta ja organisaatioiden tavasta tukea henkilöstöä erilaisissa muutostilanteissa.

Uupumus on voimakkaasti leviävä ja monia meitä koskettava asia tällä hetkellä, ja haluan jakaa omaa osaamistani ja ymmärrystä tällä saralla. Uupumusta voi ja pitää ehkäistä yksilön ja yhteiskunnan tasolla. Se ei välttämättä ole helppoa ja se vaatii tietoisia toimia ja uskallusta haastaa itseä ja organisaatioita muuttamaan toimintatapoja.

Valmennukseni pohjautuu kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen, positiiviseen psykologiaan ja ratkaisukeskeisyyteen, joogaan sekä erityisesti omaan kokemukseeni. Terveydenhoitotyön tausta tuo syvällisen ymmärryksen ihmisen anatomiaan- ja fysiologiaan, sekä mielenterveyden kokonaisuuteen sekä työni tueksi terveydenhoitotyön teoriataustan. Laaja työkokemukseni tuo myös laajan ymmärryksen erilaisten organisaatioiden toimintatavoista.

Valmentajana tarjoilen sinulle työkaluja, kysymyksiä, oivalluksia sekä mahdollisuuden tutustua sinuun itseesi ja omaan prosessiisi. 


Koulutus:

Vinyasa Flow Joogaopettaja, Hima Happiness 2022

Ratkaisukeskeinen valmentaja, LCF Life Coach, Valmentamo 2021

Terveydenhoitaja YAMK, Sosiaali -ja Terveysalan kehittäminen ja johtaminen 2017

Terveydenhoitaja AMK 2009

Sairaanhoitaja AMK 2009

Lisäksi olen suorittanut tietoturvan, myynnin, projekti- ja ohjelmajohtamisen koulutuksia.